SLOVENSKA TWIN icon Centar Budva
icon (2)
SLOVENSKA DOUBLE icon Centar Budva
icon (2)
SLOVENSKA TRIPLE icon Centar Budva
icon (3)
MARVEL BLUE icon Pržno
icon (6)
SUNRISE PANORAMIC icon Pržno
icon (2)
ADORABLE MIMA icon Pržno
icon (4)
CHIC ROSE icon Pržno
icon (6)
ROYAL BLUE icon Pržno
icon (6)
ALT BRAIC icon Pobori
icon (18)
GREGO SOBA icon Pržno
icon (2)
MAESTRAL SOBA icon Pržno
icon (4)
LEBIĆ SOBA icon Pržno
icon (2)
TRAMONTANA SOBA icon Pržno
icon (2)
LEVANAT APARTMAN icon Pržno
icon (6)
PULENAT SOBA icon Pržno
icon (2)
KAMENI DUPLEX APARTMAN icon Rozino
icon (4)
KLASIK STUDIO icon Rozino
icon (3)
ECONOMY SOBA icon Rozino
icon (2)
DOM SEMPLICE icon Podmaine
icon (2)
DOM GALLERIA icon Podmaine
icon (2)

Apartmani u Budvi, veliki izbor privatnog smještaja.

Budva je grad u srcu Jadranske obale u kom vas čeka odmor za pamćenje. Budvansku rivijeru krasi čak 35 pjeskovitih plaža na kojima je osam kupališta dobilo plavu zvjezdicu, prestižno međunarodno priznanje za kvalitet i standard usluge i ponude na plaži. More je čisto i bezbjedno i u njemu možete uživati bezbrižno od kraja maja do kraja septembra.

Naročito će vas oduševiti lokalni kulinarski specijaliteti, kao i gostoprimstvo domaćina, a ljubitelje noćnog provoda posebno će obradovati brojni kafići, klubovi i restorani. Poznato je da Budva nikada ne spava zbog čega je omiljena destinacija mlađoj populaciji.

Ukoliko tražite privatni smještaj, na našem sajtu su vam na raspolaganju brojni apartmani u Budvi, a ako vam je pak potrebno samo penoćište, postoji mogućnost iznajmljivanja po principu stan na dan.

Izbor prenoćišta i apartmana u Budvi je veliki i svako može pronaći smještaj u skladu sa svojim potrebama. Apartmani u centru Budve su idealni za one koji žele da svoj odmor provedu aktivno i da budu u centru zbivanja. Za one koji više vole da uživaju u miru i tišini, na našem sajtu možete pronaći veliki izbor stan na dan, apartmana i studio apartmana u Budvi u mirnijim djelovima grada i na periferiji.

U svakom slučaju, bilo da vam je potreban studio apartman ili apartman na dan, Budva je idealna lokacija za vas ukoliko svoj odmor planirate u Crnoj Gori.