VILA WHITE OLIVE icon Djenovici
icon (10)
BELLA VITA icon Djenovici
icon (9)
VILA OLD MILL icon Kamenari
icon (12)
SEAFRONT PENTHOUSE icon Djenovici
icon (6)
RIVA BLUE icon Djenovici
icon (2)
RIVA AZURE icon Djenovici
icon (3)
RIVA GREEN icon Djenovici
icon (2)
STUDIO PORTO icon Djenovici
icon (4)

Apartmani u Herceg Novom, veliki izbor privatnog smještaja.

Herceg Novi je primorsko mjesto, smješteno na samom ulazu u Boku Kotorsku, jednom od najljepših zaliva svijeta. Posjetiocima su na raspolaganju različiti zanimljivi sadržaji kao što su kulturni i istorijski spomenici, bazeni, spa centri, sportski tereni. Prijatan boravak u ovom gradu omogućavaju i brojni plažni barovi, noćni klubovi, restorani.

Dugačko morsko šetalište Pet Danica spaja Igalo i Meljine, takođe poznata i uvijek ugodna odmarališta. Rivijera dužine 15 km obuhvata Meljine, Zeleniku, Kumbor, Đenoviće, Baošiće, Bijelu i Kamenare. Ova mala mjesta obiluju čuvenim plažama koje su zbog svoje ljepote veoma primamljive turistima.

U Herceg Novom je prosječna temperatura od maja do septembra 25 °C, a ovaj grad se može pohvaliti sa čak 200 sunčanih dana godišnje.

Ukoliko iznajmite apartman u Herceg Novom, bićete u mogućnosti da obiđete mnoge zanimljive plaže i mjesta u Bokokotorskom zalivu, dok je Dubrovnik, poznata turistička atrakcija u susjednoj Hrvatskoj, udaljen samo sat vremena.

Zahvaljujući velikom izboru privatnog smještaja, apartmana i studio apartmana, kao i mogućnošću iznajmljivanja smještaja po principu stan na dan, na našem sajtu možete brzo i lako rezervisati svoj smještaj u Crnoj Gori. Apartman u Herceg Novom je odličaj izbor, bilo da putujete sa porodicom, prijateljima, ili želite da provedete romantičan odmor u dvoje.