GRAND icon Centar Budva
icon (7)
SLOVENSKA TWIN icon Centar Budva
icon (2)
SLOVENSKA DOUBLE icon Centar Budva
icon (2)
SLOVENSKA TRIPLE icon Centar Budva
icon (3)
LUXURIOS LANDING icon Lazi
icon (5)
AGAVA icon Stari grad
icon (6)
MARVEL BLUE icon Pržno
icon (6)
SUNRISE PANORAMIC icon Pržno
icon (2)
ALT BRAIC icon Pobori
icon (18)
ADRIATIC HORIZONTE icon Lapčići
icon (12)
QUITE GETAWAY icon Centar Budva
icon (4)
ZEN PORT icon Buljarica
icon (12)
BELVEDER BLANKO icon Pržno
icon (5)
BELVEDER VIOLETA icon Pržno
icon (3)
ANASTASIJA icon Lapčići
icon (7)
BEL AIR icon Buljarica
icon (6)
VIDA MAR icon Buljarica
icon (4)
PLAVA OAZA icon Buljarica
icon (4)
OAZA BULJARICA icon Buljarica
icon (2)
ZELENA OAZA icon Buljarica
icon (4)

Apartmani u Budvi, veliki izbor privatnog smještaja.

Budva je grad u srcu Jadranske obale u kom vas čeka odmor za pamćenje. Budvansku rivijeru krasi čak 35 pjeskovitih plaža na kojima je osam kupališta dobilo plavu zvjezdicu, prestižno međunarodno priznanje za kvalitet i standard usluge i ponude na plaži. More je čisto i bezbjedno i u njemu možete uživati bezbrižno od kraja maja do kraja septembra.

Naročito će vas oduševiti lokalni kulinarski specijaliteti, kao i gostoprimstvo domaćina, a ljubitelje noćnog provoda posebno će obradovati brojni kafići, klubovi i restorani. Poznato je da Budva nikada ne spava zbog čega je omiljena destinacija mlađoj populaciji.

Ukoliko tražite privatni smještaj, na našem sajtu su vam na raspolaganju brojni apartmani u Budvi, a ako vam je pak potrebno samo penoćište, postoji mogućnost iznajmljivanja po principu stan na dan.

Izbor prenoćišta i apartmana u Budvi je veliki i svako može pronaći smještaj u skladu sa svojim potrebama. Apartmani u centru Budve su idealni za one koji žele da svoj odmor provedu aktivno i da budu u centru zbivanja. Za one koji više vole da uživaju u miru i tišini, na našem sajtu možete pronaći veliki izbor stan na dan, apartmana i studio apartmana u Budvi u mirnijim djelovima grada i na periferiji.

U svakom slučaju, bilo da vam je potreban studio apartman ili apartman na dan, Budva je idealna lokacija za vas ukoliko svoj odmor planirate u Crnoj Gori.