PELLE I icon Gradiosnica
icon (6)
PELLE II icon Gradiosnica
icon (4)
MIVIS MAXI icon Mrčevac
icon (4)
MIVIS MINI icon Mrčevac
icon (2)
SEA STAR icon Lepetane
icon (4)
MARRONE APARTMAN icon Gradiosnica
icon (4)
DUPLEX LUŠTICA icon Luštica
icon (7)
LA CASA icon Luštica
icon (3)

Apartmani u Tivtu: najbolja ponuda apartmana i privatnog smještaja u Tivtu, na najatraktivnijim lokacijama.

Naselje Tivat smješteno je u Bokokotorskom zalivu i posljednjih godina je postalo naročito značajan turistički centar zbog novoizgrađenog elitnig naselja Porto Montenegro. U ovoj jedinstvenoj prestižnoj marini na Jadranu, turistima su na raspolaganju mnogobrojni restorani i kafei uz šetalište, u kojima uz hranu i piće po pristupačnim cijenama mogu uživati u pogledu na skupocene jahte.

Pored luksuznih jahti, ono što privlači turiste da posjete Tivat i Porto Montenegro su mnogobrojne manifestacije, koncerti, kao i pozorišne predstave koje se organizuju tokom čitave godine.

Iako je sadržaj u ovom gradu bogat, za razliku od većih turističkih centara na crnogorskoj obali, u Tivtu je posjetiocima omogućen znatno mirniji odmor.

Ukoliko želite da rezervišete apartman u Tivtu, ovaj grad odlikuje raznovrsna ponuda smještaja. Na našem sajtu možete pronaći veliki izbor apartmana u Tivtu na različitim lokacijama. Stan na dan u mirnijem dijelu grada, apartman u blizini šetališta, privatan smještaj na samoj obali, na vama je da izaberete.

Bez obzira da li vam je potrebno prenoćište, stan na dan, studio apartman ili apartman u Tivtu za veći broj gostiju, u našoj ponudi je moderno i kompletno opremljen privatan smještaj koji možete brzo, lako i sigurno rezervisati.