Nažalost nema apartmana koji odgovaraju odabranim parametrima.

Apartmani u Kotoru, veliki izbor privatnog smještaja.

Primorski grad Kotor nalazi se u srcu Bokokotorskog zaliva. To je stara mediteranska luka, okružena gradskim zidinama, vrlo dobro sačuvana i pod zaštitom je UNESKO-a kao svjetska kulturna baština.

Kroz čitav grad prostiru se građevine, isprepletane ulicicama i trgovima koje krase brojne katedrale, spomenici, crkve, palate, pozorišta. Mnogi smatraju Kotor najljepšim gradom na crnogorskoj obali, a posebnu čar mu daju karnevali i fešte koji se svake godine organizuju .

Kotor je smješten na dobroj lokaciji iz koje se brzo stiže do mnogih gradova i mjesta na crnogorskoj obali. Apartman u Kotoru je idealno rješenje, ukoliko želite da istražite Boku i stara ribarska mjesta i ostrva u zalivu. Veliki izbor apartmana u Kotoru i njegovoj okolini, daje vam mogućnost da pronađete smještaj ili prenoćište u skadu sa vašim potrebama.

Ukoliko vam je Kotor samo usputna stanica, na našem sajtu možete pronaći i privatni smještaj po principu stan na dan, studio apartmane, apartmane na dan. Stan na dan u Kotoru je, takođe, idealno rješenje ukoliko u ovaj grad dolazite iz poslovnih razloga.